A Manooka Kávézóban a kezdetektől szívügyünknek tartottuk, hogy fenntartható vendéglátóhely legyünk, és amennyire csak lehet, csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat, többek között ezért is igyekszünk hazai márkák termékeit kínálni Nektek. Meg azért is, mert támogatjuk a hozzánk hasonló magyar vállalkozásokat!

Sok termékünk származik magyar gyártótól, termelőtől, így a lehető legkisebb utat teszi meg, míg a tányérodra kerül, csökkentve ezzel a szállítással járó környezetszennyezést is.

A La Vita nyers vegán süteményei például Solymárról érkeznek és nem csak finomak, hanem glutén-, tej- és tojásmentesek is. Nem tartalmaznak tartósítószereket és finomított cukrot sem. Emellett remekül passzolnak a világos pörkölésű kávéinkhoz.

Mindenképp szerettünk volna helyet adni a polcon az egyik kedvenc magyar márkánk, a Kanálka Manufaktúra termékeinek is. A kézzel válogatott zöldségek és gyümölcsök Csongrád megyei termelőktől érkeznek a királyhegyesi Kanálka műhelybe, ahonnan isteni lekvárként, chutneyként vagy szószként folytatják útjukat egyenesen a mi polcainkra, majd a te tányérodra. Egészséges, adalékmentes, és minden kanál maga a Mennyország.

Legyen az zabkása, granola vagy müzli, a Viblance termékei szintén Magyarországon készülnek kisüzemi gyártásban. A granolákat az étlapon és polcunkon is megtalálod, hogy kóstolás után hazavihesd a kedvenc ízesítésedet.

Eheted joghurttal, fagyival, (növényi) tejjel, smoothie-val, zabkásával, de készíthetsz belőle energiagolyót, sütit, vagy pohárkérmet is. Tápláló, egészséges és tartósítószermentes.

Külföldről érkező termékeink gyártói is alapvető fontosságúnak tartják a környezetvédelmet, hogy milyen módon valósítják ezt meg, azt következő posztjainkban meséljük majd el Nektek!